Onze Missie

Bij StudioBrein streven we ernaar om individuen te empoweren op hun pad naar verbeterde mentale helderheid en emotioneel welzijn. Door het aanbieden van gepersonaliseerde neurofeedback training, gebaseerd op solide wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring, helpen we onze cliënten hun hersenfunctie te optimaliseren en een hogere levenskwaliteit te bereiken. Onze benadering is persoonlijk, begrijpelijk en gericht op meetbare, duurzame resultaten.

Onze Visie

We zien een toekomst waarin de kracht van neurofeedback breed wordt erkend en toegankelijk is voor iedereen die streeft naar een beter mentaal evenwicht en levenskwaliteit. StudioBrein wil een leidende rol spelen in deze beweging door continu te innoveren, te onderwijzen en effectieve neurofeedback trainingen aan te bieden. Ons ultieme doel is om een blijvende positieve impact te maken op de levens van onze cliënten en bij te dragen aan de algemene bewustwording en acceptatie van neurofeedback als een waardevol instrument voor hersenoptimalisatie en welzijn.

Studio Brein.

Meetbare, Objectieve Resultaten

StudioBrein staat bekend als een van de meest vooruitstrevende neurofeedback faciliteiten. Alle EEG-hersenscans worden verwerkt met behulp van een uitgebreide en op onderzoek gebaseerde normatieve EEG-database. Onze neurofeedback-protocollen worden begeleid door neuroimaging, niet enkel op basis van symptomen.

Ons doel bij elke cliënt is om de fysiologie die de fysieke symptomen veroorzaakt en/of ongewenst gedrag verergert, te verbeteren. Initieel en na de behandeling biedt EEG-hersenscanning objectieve, meetbare uitkomsten van uw vooruitgang.

Enkele organisaties en individuen die hebben geprofiteerd van onze technologie zijn topsporters, onderwijsinstellingen en particulieren die streven naar optimale hersenprestaties en welzijn.

Over Onze Directeur & Oprichter

Jorien De Wandeler is een toegewijde expert op het gebied van cognitieve neurowetenschappen met een Master in Cognitive Neuroscience. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werken met hersenmethodes als onderzoeker en trainer, heeft Jorien een diepgaand begrip van de dynamiek van de menselijke hersenen en de impact op gedrag en welzijn.

Jorien is de drijvende kracht achter StudioBrein, waar zij haar passie en expertise inzet om individuen te helpen hun hersenfunctie te verbeteren en een betere levenskwaliteit te bereiken. Ze is toegewijd aan het leveren van persoonlijke neurofeedback training die is afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt.

De methodes en technieken toegepast bij StudioBrein zijn het resultaat van jarenlange onderzoek en praktijkervaring, gericht op het bieden van meetbare en duurzame resultaten voor onze cliënten. Onder leiding van Jorien streeft StudioBrein naar het bieden van een service die niet alleen effectief, maar ook begrijpelijk en toegankelijk is voor iedereen die streeft naar een betere hersenfunctie en algeheel welzijn.

Wat cliënten zeggen

Jorien benadert de problematiek heel reeel, menselijk en is echt oprecht betrokken. Het is haar absolute overtuiging en missie daadwerkelijk te helpen, beter te laten voelen en functioneren aan de hand van neurofeedback.

Wat cliënten zeggen:

Een professional, legt verbanden en zoek totdat ze succesvol is voor jouw specifieke probleemgebied. Legt ook nadrukkelijk verbanden tussen de psychologie, fysiologie en welzijn van mensen. Jorien denkt constructief mee, luistert echt en werkt op deze manier echt samen om tot een op maat gesneden aanpak toe te passen. Ze laat heel concreet zien en voelen wat neurofeedback doet.

Wat cliënten zeggen:

Eindelijk de erkenning! Na 20 maanden burn out maakte Jorien met neurofeedback mijn klachten van concentratie, gebrek aan informatieverwerking en overprikkelbaarheid inzichtelijk. Waarna we, met succes, concreet aan de slag konden!

Maak een afspraak voor een intake

Wij zijn 6 dagen per week open.

Studio Brein
Langebuurt 17
1911 AS
Uitgeest